Tillbaka

Centrum

Kungsbacka är en populär och expansiv kommun. Vi kan erbjuda det mesta i centrum, alltifrån nöjen till underbar natur vid skog, sjö och hav. Pendlingsavståndet till Göteborg är lagom. Den långa kustlinjen gör Kungsbacka till en attraktiv kommun att bo i.
I stadskärnan finns många charmiga butiker, mysiga restauranger och ett aktivt uteliv. Från hela centrum är det promenadavstånd till Sveriges bästa och prisbelönta köpcentrum, Kungsmässan.

Utbudet för motion och sport är stort. Kungsbacka kan erbjuda det mesta. Motionsspår finns, så klart och ett rikt föreningsliv där de flesta sporter är representerade. Kungsbacka Teater är ett modernt centrum för kulturupplevelser. Biograf Facklan och Kungsbacka bibliotek Fyren bjuder på ytterligare möjligheter till kultur och upplevelser. Var du än befinner dig är det alltid nära till kollektivtrafiken, både buss och tåg finns på Kungsbacka station. Kungsbacka centrum passar dig som vill bo där det händer och också med den omedelbara närheten till naturen.